Hyggelige mails

Her har vi samlet et udpluk af de mange hyggelige mails vi får tilsendt:


Tak for hjælpen. Knus Ulla og Allie

Tak for endnu en go´ behandling, ingen tvivel om at den osteopatiske behandling lettede på Baffis smerter. Det første lyspunkt i et par uger.
Det er så skønt med den varme og ømhed som i møder jeres firbenede patienter med, det er ikke mange steder at dyrlægen sidder en time på gulvet og behandler af hensyn til hunden.
Jeg er aldrig et øjeblik i tvivel om når jeg spørger om noget så er det et kompetent og uddybende svar jeg får, og det er hele hunden rundt- Holistisk, det kan jeg li´ :0)

Billedet er “præmiedyret” Baffi med rossetter for hendes sidste Rally-O bedrifter :0)) .... 99 og 100 i Expert klassen så kan det ikke gøres meget bedre ;0)

Kærlig hilsen
Iben og Baffi

Hej,

Viktor og Jeg vil gerne påskønne Jeres fantastiske tilgang i arbejdet med dyr - tusind tak :o)

God weekend når I når dertil :-)

Mange hilsner fra Viktor og ejer

Julekort fra Iben og Baffi

Jeg har en hund på 2½ og en på 10 mdr. Lige siden jeg fik den første hund, er jeg kommet hos Højelse Smådyrsklinik.

Man bliver altid mødt med smil, venlig betjening og en fantastisk omsorg for dyrene.

Har lige fået den ene hund kastreret, og fik tålmodigt hele proceduren forklaret. Fik også af vide at jeg var velkommen til at ringe i løbet at dagen og høre hvor langt de var med ham. Og de ringede naturligvis da han var færdig, og fortalte hvornår jeg kunne hente ham.

Alt i alt altid en fantastisk dejlig oplevelse at komme hos dyrlægen :-)”


I nat fik Maggie hvalpe. 2 helt sorte hanner og 5 lige så sorte piger, alle ser fine og livskraftige ud, så vi krydser fingre for at alt fortsat går godt.

Maggie har klaret alt fint og er meget glad for sine små ”julegaver”Glædelig Jul og godt Nytår til jer alle.Mange hilsner


Hej Højelse Smådyrsklinik
Tak for hjælpen forleden, hvor min datter og jeg i hast og opløst i gråd kom forbi med vores kat Victor. Victor er et hittebarn, som vi ved har nyreproblemer. Det ved han ikke selv, og normalt er han en intelligent, fræk og meget livlig dreng, der gerne sætter dagsordenen i hele huset. Da vi om morgenen fandt ham slap og sløv i sin kurv – faktisk lidt svær at komme i kontakt med - var vi derfor overbeviste om, at det var nyrerne – og vi har taget beslutningen om, at han ikke skal igennem lange behandlinger, når de ikke kan mere. Det var derfor en på alle måder rigtig god oplevelse at blive modtaget af en empatisk og super forstående dyrlæge, der alligevel turde sige sin mening. TAK for det – og for den kompetente behandling. Du havde heldigvis ret! Det var ikke nyrerne denne gang. Victor havde bare fået en infektion og er helt ovenpå igen. Faktisk er det lidt svært at skrive lige nu. Han ligger ved siden af tastaturet, holder om min arm og gnaver i min tommelfinger – ganske som han plejer lige før han falder i søvn.
På trods af den gode oplevelse, håber jeg, der går rigtig lang tid, før vi ses igen ;o)


Bedste hilsner
Iben, Baffi og Pippii


Dejlige billeder fra gåturen :-)

Frida og måske Ludvig fik 6 skønne hvalpe d. 25/8.
Fødslen gik godt og Frida klarede det uden en dyrlæge:-) Hun passer dem helt efter bogen:-)
De vokser fint og har også fået øjne.

De kærligste hunde hilsner fra
Frida, Ludvig, og mor/far-forældrene Karsten og Lene